Bűdi Károly
Polgármester

Polgármesteri köszöntő

Nagy tisztelettel köszöntöm Önt Alsódobsza megújult weblapján.
Összeállításunkban szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy megismerje településük tatárjárásig visszanyúló történetét, valamint a rólunk szóló friss híreket, eredményeket.
Szeretnénk kihasználni azt a vonzerőt, amellyel a vendégszerető lakosság és a tiszta, virágos környezet jelent.
Az Önkormányzati intézményeink, mint a bölcsőde, az óvoda valamint az alsó tagozatos általános iskola nem csupán a helyi gyermekek nevelését biztosítja  2 és 10 éves kor között, hanem a szomszédos településekről is sok gyerek jár ide.
Településünkön teljes körű az infrastruktúra, mindennel rendelkezünk, amire a mai embernek szüksége van a modern, kényelmes élethez, de a városok zsúfoltsága nélkül.
Alsódobsza feletti emelkedőről szép a kilátás a Hernád folyó hosszú szakaszára, de a folyópartra leereszkedve is már más arcát mutatja ez a vad folyó. A kanyarulatok, amelyek minden évszakban különböző képet mutatnak, a pusztuló magas-partok, amelyek felérnek egy földtani tanulmányúttal. Alsódobdszai Hernádmenti Természetvédelmi Kultúrális és Sport Egyesületünk külön programokat is szervez évente többször a Hernád megismertetésére.

Várjuk tehát településünkre a fiatalokat, akiknek az Önkormányzat ingyen építési telket biztosít.
Őszintén remélem, hogy weboldalunk megismerése felkelti érdeklődését, és ellátogat ebbe a szép faluba.

Szeretettel várjuk Alsódobszán.

 

 

Bűdi Károly polgármester